GYIK

Csak készpénzzel fizethetek?

Az Átvétei Ponton kizárólag készpénzzel tud fizetni, bankkártyát, utalványokat sem áll módunkban elfogadni.

Miért jó nekem egy „webpiac”?

A nagyáruházi eshetőségeken kívül egyre többen keresik az alternatív bevásárlási lehetőségeket. Egyre többen fedezik fel, hogy érdemes keresni a piacokat, (csütörtök délutánonként Vácott a DOM-mal szemben találhat), az agrárium valódi szereplőinek kis és nagy termelői asztalait továbbá azokat a weboldalakat, ahol a termelőket (minél közvetlenebbül!) összekötik a vásárlóval. A valódi ős- és kistermelők megtermelt portékái tökéletesen kielégíthetik a vásárlók igényeit, „csak” meg kell találni közöttük és portékáik között azt, ami a személyes kedvencük, „mindennapi kenyerük” lehet. Ezt az egymásra találást igyekszik a Vidékfejlesztési Iroda Váci Kosár csapata megoldani, megszervezni. Arra törekszünk, hogy a környékbeli kis- és őstermelők munkájának a gyümölcsét megismertessük a potenciális vásárlókkal. Folyamatosan szeretnénk a kínálatunkat bővíteni, hogy Ön és szerettei is megtalálhassák a személyes kedvenceiket, amelyek a mindennapokban megbízható táplálékaikat jelenthetik. Célunk nem csupán az élelmiszer-kereskedelmi lánc lerövidítése, hanem ember és ember között a bizalmon alapuló, hosszú távú kapcsolat kialakítása. A megrendelt termékek egyenesen a termelőktől, készítőktől érkeznek az Irodánkba, és még aznap csütörtökön átveheti a megrendelő. (Ha másnap venné át, megbízhatóan – pl szükség esetén ill. termékféleség szerint hűtőben - tároljuk, amíg másnap a vevőhöz kerülnek a termékek.)  

Kérjük, ne feledje: azzal, hogy termelőink portékáit választja és megrendelésével vásárlóként csatlakozik a Közösségünkhöz, a vidékünk értékeit támogatja. Ezt ajánlja Önnek a webpiacunk!

Ezen kívül a vásárlás valóban egyszerű és gyors, amelyhez igyekszünk a legtöbb információt megadni a termékekről Önnek a Váci Kosár weboldalunkon.
Felületünk mobilbarát. J Próbálja ki! ;-)

Hogyan kerülhetnek a termelők a webpiacra?

Több lehetőség is van erre. Van, akiket javaslat alapján kerestünk meg (ajánlásokat továbbra is örömmel fogadunk). A weboldalunkon is lehet jelentkezni. A jelentkező termelőkkel felvesszük a kapcsolatot, megismerjük kínálatukat, előminősítjük és a megfelelő engedélyek vizsgálata után termékeik felkerülhetnek a felületre. Biztatjuk a vásárlókat, hogy tapasztalataikat osszák meg velünk, észrevételeikkel segítik a munkánkat és azt, hogy a legmegbízhatóbb termelőkkel működjünk hosszú távon együtt és a legjobbat tudjuk kínálni.