Általános Szerződési Feltételek Vácikosár.doc (69 kB)

Adatkezelési tájékoztató.doc (99 kB)

TERMÉKEINK ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐK!
Megértésüket köszönjük!

 

 

 

Általános információ

 

A Váci Kosár webshopot 2016. szeptemberében hozta létre a Váci Egyházmegye Vidékfejlesztési Iroda. Célunk egyfelől a helyi és Vác környéki kistermelők, őstermelők segítése, másfelől pedig a lakosság jó minőségű háztáji és kézműves termékekhez juttatása, illetve a hozzáférés egyszerűsítése.

A kínálatban elsősorban a Püspöki Gazdapiac termelőinek termékeit közvetítjük, de nyitottak vagyunk újabb termelők segítésére is, ha azok megfelelnek a minőségi követelményeknek.

A jelentkező termelőkkel felvesszük a kapcsolatot, megismerjük kínálatukat és előminősítés után a termékeik felkerülnek a felületre.

Igyekszünk elérni, hogy vásárlóink kosarába kizárólag jó minőségű áru kerülhessen.

Ezért is kérjük, hogy észrevételeivel segítse munkánkat az alábbi elérhetőségen:

vacikosar@vacem.hu

Kellemes böngészést és jó vásárlást kíván a Váci Kosár csapata!

 

A vásárlás menete:

1.       Válassza ki a keresett terméket és tegye a kosárba

 • A termékek egy csoportja darabáru, így a feltüntetett ár egyben fix ár is.

• A termékek másik csoportja kimért áru, így a feltüntett ár tájékoztató jellegű. A tényleges mennyiség és ár a kimérés pontatlanságából eredően változhat a rendelésként leadott mennyiséghez képest.

2.       A rendszer automatikusan mindenből egy db-ot ír be, ha szükséges, ezen a felületen módosítsa a darabszámot. Ezen a felületen tud törölni is és új tételeket rendelni is.

3.       Regisztráció illetve bejelentkezés

A rendszer régi vásárlóként belépést, új vásárlóként regisztrációt kér.

Amennyiben új vásárló, akkor regisztráció szükséges, melyet az első vásárlás alkalmával tud megtenni. Kezdje el a megrendelést és a rendszer automatikusan felkínálja a regisztrációt „Új vásárló”-ként felületet. Itt a számlázáshoz szükséges adatait kell megadnia. A megadott adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük. Erről bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban olvashat, melyet szintén megtalál oldalunkon.

A regisztráció végeztével a rendszer egy belépési kódot küld Önnek a megadott e-mail címre, mely szükséges a legközelebbi vásárláshoz. Ezáltal nem kell minden vásárlás alkalmával megadnia számlázási adatait, azok automatikusan betöltődnek.

Amennyiben régi vásárló, a bejelentkezéshez csupán az e-mailben magküldött kódot kell beírnia és a rendszer automatikusan betölti az adatait.

4.       Megjelenik a „Megrendelés visszaigazolása” ablak, ahol leellenőrizhetjük adatainkat, és véglegesíthetjük a Kosarunkat.

Ezen a felületen van lehetőség megjegyzés írására azokban az esetekben, amikor pl ki kell választani, hogy milyen ízesítéssel kéri az adott terméket.

Hogy rendelése átvétele gördülékenyebb legyen a megjegyzés rovatba írja be, hogy várhatóan melyik napon és időszakban szeretné átvenni a terméket

• A rendszer ezek után egy összesítő jóváhagyását kér:

• Abban az esetben, ha Ön kilós árut vásárolt, akkor az adott kilós áru tétele mellett megjelenő ár tájékoztató jellegű (így ebben az esetben a végössszeg is).

Az áru átvételekor a számla természetesen már a lemért mennyiségnek megfelelő tényleges árat tartalmazza.

5.       A megrendelés vége

A rendelés feldolgozását követően e-mailben visszaigazoljuk a rendelést.

A rendelést minden héten

szerda 12 óráig tudja leadni

a webshop felületén keresztül

6.       A megrendelés átvételének ideje, helye

A megrendelt árut átveheti a megrendelést követő

csütörtök 14 – 16 óra között

pénteken 08 – 18 óra között

A szerda 12 óra után leadott rendeléseket a következő hét átvételi idejében (csütörtök 14-18 óra  és péntek 08-18 óra között) veheti át.

A megrendelt termék átvétele a webshop átvételi pontján lehetséges, személyesen:

2600 Vác, Migazzi tér 6.

(emelet)

Az át nem vett termékeket visszaadjuk a termelőnek, a megjelölt időpontokon túl nem lehet a csomagot átvenni!

A megrendelt áru azonosítója alapján a megrendelését összekészítjük, így Önnek csupán pár percet vesz igénybe a vásárlás.

Minden termékhez a termelő által kiállított nyugtát kap, és összesítő alapján a vételárat a Átvételi  Ponton fizetheti.

Az Átvétei Ponton kizárólag készpénzzel tud fizetni, bankkártyát nem áll módunkban elfogadni.